.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Sunday, April 30, 2017

[Segmen] Sweetlicious Bloglist #SugarTreats2017

Assalamualaikum...
Annyeong Haseyo...
- TAMAT -
TARIKH TUTUP: 
3 MAY 2017 ; 11:59 PM

Hai semua. bersempena dengan Sugar Treats 2017 yang bakal berlangsung lebih kurang 2 minggu je lagi, Fina nak buat satu segmen diberi nama "Sweetlicious Bloglist" . First time buat segmen. Hope ada yang join. heheh.

Bloglist ni akan kekal sampai akhir tahun dan semua yang join akan tersenarai dalam "Sweetlicious Bloglist". Syarat-syaratnya simple je. check it out! ;)

Syarat-syarat penyertaan:


1. Follow & Like Sugar Treats 2017 : Instagram | Twitter


2. Boleh pilih antara dua ni (buat salah satu):
    - Buat entry di blog 🍭 bertajuk Segmen Sweetlicious Bloglist #SugarTreats2017 ,
      Sertakan banner ke dalam entry anda,
      Backlink semula ke blog ini.

    - Share this event to your FB wall πŸ© > https://www.facebook.com/events/295244687576589/
      (kalau berminat nak attend, click 'Going' okay^^)

3. Submit penyertaan anda di ruang komen seperti format berikut
              Link entry / Link FB (or kedua-duanya):
              Instagram:
              Twitter:

Syarat ke-3.. yang buat dua-dua ; entry blog + share event di fb - akan berpeluang memenangi wang tunai RM20 as a token. Fina buat cabutan bertuah nanti, manual punya, bukan guna pokcik random. :)

Yang dah tersenarai dalam "Love from another star" pun boleh join. mungkin korang berpeluang menang cash tu..? :D



CASH RM20 MENANTI PEMENANG BERTUAH JIKA ADA 20 PENYERTAAN

#SugarTreats2017

#iamSweet

Thank you, sweet people. Have a sweet day! 🍭
 

Saturday, April 15, 2017

I Love Blogging With Sis Hawa & Her Sponsors

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 
click banner to join
Apa yang menyebabkan saya saya berasa seronok untuk terus menulis blog?

Apa ya sebabnya yang membuatkan seorang 'Blogger Chipsmore' (kejap ada, kejap hilang) ini terus bertahan di sini? Walaupun kadang-kadang hiatus kejap, tapi in the end, masih kembali ke sini. Since 2009 and counting......

Sebabnya, I love this blog soooo much! I keep my memories here. Seronok untuk terus menulis sebab kalau simpan memory dekat sini, at least, taklupa terus. So, bila terasa rindu, boleh scroll-scroll buat throwback memory yang tak mungkin berulang kembali. ecehh. heheh. Sebab lain diri ini masih seronok untuk menulis blog adalah kerana rasa happy bila share something I love with other people. Lagi happy bila dapat feedback dari readers. Tu membuatkan diri ni semangat lagi untuk publish next entry. Walaupun entry blog ni majority ke arah personal, tapi, I'm trying to improve cara penulisan. Besides, dapat kenal kawan-kawan blogger lain yang super friendly.

Extra! Lagi seronok nak menulis bila tengok nuffnang meningkat dari hari ke hari. Hahah. tu bonus. Okay, sampai sini je lah dulu. kang panjang sangat, bosan plak. Hehehe. byebye~

Eh one more! I love blogging with sis hawa and her sponsors. walapun baru jumpa blog sis hawa sebab ga ni, but already feel the love. gitewww πŸ’— hehe. k, bye for realπŸ˜„


last minute gila join. hope masih diterima penyertaan ini. toodless~~
 

Mini Giveaway By Wawa

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 


DUE : 30 APRIL 2017
Jom ramai-ramai join! banyak masa g. heheheh^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...