.

.
"Sweetest Festival Ever" 13 May 2017 | Red Carpet Avenue Strand Mall, Kota Damansara

Thursday, May 4, 2017

Sweetlicious Bloglist Melabuhkan Tirai

Assalamualaikum... 
Annyeong Haseyo... 

Tajuk kemainnn. Hahaha. Alhamdulillah, [Segmen] Sweetlicious Bloglist #SugarTreats2017 telah selamat melabuhkan tirainya semalam. Baru sempat nak update entry sekarang. Thank you so much dekat 17 Bloggers yang join this segmen. my first segmen dalam masa yang singkat. Mengharapkan 20 penyertaan, tapi dapat 17 je. It's okay. Maybe next time better. 

Disebabkan penyertaan tidak mencukupi 20, so, no RM20 untuk the lucky one๐Ÿ˜ญ Takpe, sebagai tanda penghargaan, Fina akan selalu jenguk blog yang dalam Sweetlicious Bloglist ni, dan klikklik tabung yang ada ๐Ÿ˜Š 

Mungkin ada hadiah misteri in the future? Not sure yet. Kalau ada, I'll update lepas Sugar Treats 2017 nanti okay. Stay tuned๐Ÿ˜‰

Yang belum tahu, Fina anjurkan segmen ni bersempena dengan event Final Year Project kelas Fina; Sugar Treats 2017. Once again, nak jemput korang datang THIS EVENT. Datang ramai-ramai tau, ada banyak aktiviti nanti. ๐Ÿ˜€

Yang nak blogwalking, boleh terjah ruang bloglist di sidebar blog ni or just klik link dekat bawah ni:

Selamat blogwalking!

_____________________________________________________________________
FB - TWITTER - INSTAGRAM
@sugartreats2017

#SugarTreats2017
#IamSweet

 

4 Stars Talking:

Zafirah Nazri said...

takpa , jgn sedih sedih . okay lah tu . insya allah nnti kalau buat lagi saya support

Edrina Zulkafli said...

@Zafirah Nazri heheheh.okay

Shahida Dzulkafli said...

Takpe.. maybe next time akan lebih meriah..
Good luck for your project.. and thank you sebab buh blog akak dalam bloglist..

Sarah lalala said...

tenkiu siss! :*

pape pun semoga event berjalan lancar and sorry sbb maybe xdpt nak datang event hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...